Hellas Rally Raid je pod streho!

Hellas Rally Raid je pod streho!

"Ni lepšega kot pa daleč od doma na naj višji stopnički ponosno dvignit Slovensko zastavo!"
Toni Mulec

Bilo je dolgih sedem dni dirkanja po grških cestah, ki mi bodo za vedno ostale v lepem spominu. Seveda ni nobena zmaga lahka, kot tudi ta ni bila, se pa trud zmeraj poplača, ko stopiš na najvišjo stopničko. Tokrat sem stopil štirikrat…zmagal sem v vseh možnih kategorijah… M3 (450ccm) male moto (brez ekipe) FIM (evropsko prvenstvo) in še overall.

Bilo je veliko taktike, kar se za rally spodobi in s tem sem si ponovno nabral ogromno izkušenj, spoznal novih ljudi in konec koncev videl ogromno grških brezpotij, ki jih drugače verjetno nikoli ne bi.

Vozili smo od morja, do najvišjih vrhov, podeželja, majhni vasi, mest, pašnikov, cest in gozdov ter zelo lepih pogledov iz mogočnih grških gor na lepo grško morje. Kolikor je le bilo možno, mi je med branjem potne knjige, kilometrov in poti pred mano, pogled švignil v lepo naravo… Kot vedno je povsod lepo ampak najlepše je doma! Čaka me pot nazaj na lepo Koroško!
Hvala vsem, ki dirkate z mano v slabem in dobrem! Zelo vesel sem, da vas imam! Še posebej pa velika hvala vsem mojim dragocenim sponzorjem!!! Želim vam lep večer! Toni